جزییات جدیدی در مورد گوشی سونی اکسپریا XZ 2017!

مجتبی ذکایی چهارشنبه, 08 دی 1395 395 بازدید 2 دقیقه مطالعه
جزییات جدیدی در مورد گوشی سونی اکسپریا XZ 2017!

سوالی که اخیرا مطرح شده این است که آیا سونی می خواهد یک گوشی اکسپریا را با یک سبک طراحی کاملا متفاوت و نمایشگر منحنی شکل دولبه بدون حاشیه وارد بازار کند؟ تصویر غیرشفافی که در این خبر مشاهده می کنید متعلق به گوشی پرچم دار جدید سازنده ژاپنی می باشد که احتمالا اکسپریا XZ 2017 نام دارد.

تنها نکته ای که هم اکنون می توان با اطمینان به آن اشاره کرد این است که این گوشی هوشمند از یک سبک طراحی بدون لبه بهره می برد زیرا حاشیه های جانبی نمایشگر تا حدی نازک می باشند که در این تصویر غیرشفاف به سختی می توان آن ها را دید؛ البته این حرف را نمی توان در مورد حاشیه های بالایی و پایینی این محصول زد که به نوعی نشانگر سبک متداول طراحی گوش های امروزی می باشند. تصویر جدید علاوه بر این مکان سنسور مجاورت، دوربین سلفی و اسپیکر گوشی جدید سونی را نیز نشان داده است.

نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که سونی در پروسه ساختن گوشی جدیدش از یک دکمه فیزیکی خانه استفاده نکرده است از این رو می توان انتظار داشت که اسکنر اثر انگشت این گوشی هوشمند در پشت آن و یا زیر نمایشگر قرار گیرد.

منابع خبری اعلام کرده اند که سونی به احتمال زیاد در نمایشگاه CES از اکسپریا zx 2017 رونمایی نمی کند زیرا سازنده ژاپنی اغلب اولین موج از گوشی های خود را در ماه فوریه ( 13 بهمن تا 10 اسفند )، درست قبل از شروع کنگره جهانی موبایل در معرض عموم قرار می دهد؛ به همین دلیل می توان انتظار داشت که در طول چند ماه آینده اطلاعات بیشتری در مورد این گوشی هوشمند و سایر محصولاتی که قرار است در سه ماهه اول سال 2017 از طرف سونی وارد بازار شود، منتشر گردد.

منبع: phonearena

مجتبی ذکایی
مجتبی ذکایی فارغ تحصیل رشته مکانیک خودرو و مترجمی زبان انگلیسی است و هم اکنون در دانشگاه شهید باهنر کرمان در مقطع کارشناسی ارشد در رشته آموزش زبان انگلیسی مشغول به تحصیل می باشد . مجتبی به جهان خودرو ، سرعت ، موبایل و تجهیزات ارتباطی علاقه زیادی دارد .

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید