پیشنهاد NSA برای ایمن‌سازی گوشی‌های هوشمند

ساناز بمانی یک‌شنبه, 17 اردیبهشت 1396 712 بازدید 1 دقیقه مطالعه
پیشنهاد NSA برای ایمن‌سازی گوشی‌های هوشمند

آژانس امنیت ملی آمریکا سیستم ایمنی مبتنی بر مجازی‌سازی، برای گوشی‌های هوشمند را توصيه مي كند.

آژانس امنیت ملی آمریکا، خرید گوشی‌های هوشمند ایمن شده توسط مجازی‌سازی را به سازمان‌ها و موسسات دولتی و تجاری توصیه می‌کند.

به گزارش فيسيت، به نقل از سايبران، CSFC برنامه‌ای است که توسط NSA برای کمک به موسسات دولتی تجاری آمریکا، راه اندازی شده است و به آن‌ها در ایجاد سریع سیستم‌های لایه‌ای امنیتی از اجزای مورد تأیید کمک می‌کند. با فيسيت همراه باشيد.

گوشی اچ‌.تی.سی مدل A9 نخستین گوشی هوشمندی است که برای استفاده از روش مجازی‌سازی در فهرست CSFC قرار دارد و NSA تاکنون استفاده از این روش را در دستگاه‌های قوی‌تر نظیر تبلت‌ها و لپ‌تاپ ها الزامی کرده است.

در مدل اصلاح شده A9، ایمنی کاربردهای ارتباطی به‌وسیله‌ی اجرای برنامه ها روی دستگاه‌های جداگانه‌ی مجازی در پلت‌فرم D4، تأمین می‌شود. در حال حاضر، روند تأیید D4 در لابراتوار آزمایش ضوابط متداول امنیتی Gossamer  درحال طی شدن است.  پاتز، انتظار دارد که دریافت مجوز D4 روی دیگر گوشی‌ها با سرعت بیشتری انجام شود.

راهنمای تخصصی NSA بیان می‌کند:

"اگر فناوری مجازی‌سازی در همه‌ی گوشی‌های هوشمند وجود داشت، می‌توانستیم از آن برای راه‌کارهای دیگر استفاده کنیم. دستگاه‌هایی که تاکنون در نظر گرفته‌ شده‌اند از این تکنولوژی استفاده نکرده اند."

جایگاه Cog Systems در این لیست هنوز مشخص نشده است: این کمپانی به دنبال دریافت مجوز در برابر پلت‌فرم موبایل NIAP و پروفایل‌های حفاظتی IPSec VPN است. فروشندگان برای دریافت این مجوز شش ماه فرصت دارند تا بتوانند در لیست باقی بمانند. اما با این وجود، Cog Systems هزینه‌ی اضافی مجوز را به نفع خود بر می‌دارد. پاتز آینده‌ی Cogs Systems را در بازار شرکت‌ها موفقیت پیش بینی می‌کند و انتظار دارد که رویکرد این کمپانی در رابطه با بیشترین امنیت ممکن، بتواند باری از دوش مدیران نحرکات سازمانی در شرکت‌ها بردارد.

 

2 دیدگاه

حامد دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

"اگر فناوری مجازی‌سازی در همه‌ی گوشی‌های هوشمند وجود داشت، می‌توانستیم از آن برای راه‌کارهای دیگر استفاده کنیم."
مظورش از "راه‌کارهای دیگر" جاسوسی بیشتر در زندگی مردم.

ramin20i دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

NSA کارش فقط جاسوسی کل مردم دنیاست شک نکن

دیدگاه خود را بنویسید