اخراج 200 کارمند بلک‌بری در آمریکا و کانادا

نگاه دیگران دوشنبه, 19 بهمن 1394 719 بازدید 1 دقیقه مطالعه
اخراج 200 کارمند بلک‌بری در آمریکا و کانادا

به گزارش خبرآنلاین، کارمندان و مهندسان مستقر در شهرهای واترلو، انتاریو، سان رایز و فلوریدا و به‌خصوص بخش مربوط به بلک‌بری 10 و واحدهای تابعه در تصمیم جدید بیکار می‌شوند.این تصمیم پس از اظهارات مدیر اجرایی، جان چن، که به‌تازگی درباره مرگ سیستم‌عامل سنتی و سوئیچ روی اندروید صورت می‌گیرد.

قرار نیست از سیستم‌عامل قدیمی BB10 پشتیبانی فنی صورت گیرد و به همین خاطر مدیران بلک‌بری دلیلی نمی‌بینند که تکنیسین‌های قدیمی را نگه‌دارند.

گزارش ماه دسامبر 2015 حکایت از قرار گرفتن بلک‌بری روی خط قرمز با زیان 15 میلیون دلاری داشته و اخراج کارمندان نیز در همین راستا تعبیر می‌شود، هرچند فروش‌های بلک‌بری پریو / گوشی اندرویدی توانست پیش‌بینی ضرر 4.5 برابری بلک‌بری را از بین ببرد اما مانع از ضرر و زیان کامل این کمپانی که اینک در دستان چینی‌هاست، نشد.

برچسب‌ها:
نگاه دیگران
نگاه دیگران نگاهی است از دنیای گسترده صفحات گوناگون اینترنت که منتخبی از آن‌ها را در پایگاه خبری چهره و اخبار مشاهده میکنید.

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید