جزییات جدیدی در مورد گوشی آیفون8 اپل!

مجتبی ذکایی یک‌شنبه, 09 آبان 1395 623 بازدید 3 دقیقه مطالعه
جزییات جدیدی در مورد گوشی آیفون8 اپل!

اپل می خواهد فناوری به کار رفته در نمایشگر گوشی هایش (LTPS) را نیز با یک فناوری جدید (OLED) عوض کند.

حال که همه جذابیت های مرتبط با گوشی های آیفون 7 و آیفون 7 پلاس از دور خارج شده، وقت آن رسیده است که گوشی آیفون 8 را مورد توجه خود قرار دهیم، گوشی همراهی که اپل می تواند با هر نامی که می خواهد وارد بازار کند. مدت زمان زیادی است که خبرهای مختلفی در مورد این گوشی هوشمند منتشر شده است و از طرفی کاربران هم انتظار دارند که در سال 2017 شاهد عرضه این محصول باشند.

شایعه خاصی که توجه اغلب کاربران را در مورد گوشی آیفون 8 به خود جلب کرده است به فناوری به کار رفته در ساخت نمایشگر این گوشی هوشمند مرتبط می شود. تای جنگ وو، رئیس گروه بزرگ تجاری شارپ، به جمعی از مخاطبان خود گفته است که در ساخت نمایشگر آیفون 8 از فناوری OLED استفاده می کند، نکته ای که اخیرا شایعه هایی در مورد آن منتشر شده است.

آن چه که در این زمینه اهمیت موضوع را بیشتر می کند این است که شرکت شارپ به تازگی توسط شرکت فاکسون (Foxconn)، شریک اصلی اپل در آسیا خریده شده است و در واقع مطلبی که هم اکنون مطرح می باشد این است که کوپرتینو می خواهد در خانه خود با کمک شرکت فاکسون و شارپ فناوری مورد نیاز برای ساختن نمایشگر نسل جدید گوشی های آیفون را بسازد. شرکت شارپ هم اکنون نیز در فرآیند تولید تعدادی از نمایشگرهای گوشی های آیفون دست دارد.

جزییات کامل مرتبط با نمایشگر گوشی های آیفون8

در ساخت آیفون هایی که هم اکنون در بازار عرضه می شوند از فناوری LTPS  (سیلیکون پلی کریستالین دمای کم) LCD استفاده شده است که کیفیت پخش بسیار خوبی دارند، با وجود این نمایشگرهای OLED (دارای دیودهای ارگانیک منتشر کننده نور) که در ساخت گوشی های گلکسی سامسونگ نیز به کار می روند، کنتراست رنگ بهتری دارند و علاوه بر این سازنده به گونه ای راحت تر می تواند آن ها را به شکل خمیده بسازد. اپل در حال حاضر در ساخت ساعت های اپل واچ هم از نمایشگر های OLED استفاده می کند. 

استفاده از نمایشگرهای OLED در ساخت گوشی های جدید آیفون احتمالا جالب ترین خبری نیست که کاربران در مورد این محصول شنیده اند با وجود این به دلیل این که کاربران برای مدت زمان زیادی به نمایشگر گوشی های خود نگاه می کنند، مهم است که درک بهتری در مورد فناوری به کار رفته در فرآیند ساخت این قطعات داشته باشند؛ علاوه بر این به کارگیری این فناوری می تواند بیانگر این مطلب باشد که کوپرتینو هم بالاخره یک روز در ساخت گوشی های مشهور خود از نمایشگرهای منحنی شکل استفاده می کند. 

منابع خبری علاوه بر شایعه هایی که در مورد نمایشگرهای نسل جدید گوشی های آیفون منتشر کرده اند اعلام کرده اند که احتمالا آیفون 8 به مناسبت 10 ساله شدن گوشی های آیفون در سه اندازه وارد بازار می شود.

محصولات مشابه: آیفون 6S

گوشی آیفون 6S اپل یک گوشی کاملا متعادل می باشد که دقیقا همان گونه ساخته شده است که کاربران انتظار داشته اند. این محصول به راحتی از پس هر کاری بر می آید و به قابلیت 3D تاچ مجهز می باشد که یک فناوری کاربردی محسوب می شود؛ با وجود این آیفون 6S شباهت زیادی به مدل های 2014 این محصول دارد. 

نقاط قوت:

-    طراحی عالی
-    مجهز به قابلیت بسیار خوب 3D تاچ 
-    سیستم عامل پایدار

نقاط ضعف:

-    عملکرد کوتاه باتری
-    عدم عملکرد همیشگی قابلیت لایو فوتوز (Live Photos)
-    قیمت بالا در مقابل یک نمایشگر دارای رزولوشن پایین

قیمت: 439 دلار

منبع: techradar

مجتبی ذکایی
مجتبی ذکایی فارغ تحصیل رشته مکانیک خودرو و مترجمی زبان انگلیسی است و هم اکنون در دانشگاه شهید باهنر کرمان در مقطع کارشناسی ارشد در رشته آموزش زبان انگلیسی مشغول به تحصیل می باشد . مجتبی به جهان خودرو ، سرعت ، موبایل و تجهیزات ارتباطی علاقه زیادی دارد .

1 دیدگاه

BijaN-R سه‌شنبه, 11 آبان 1395

البته تلفظ "فاکس کان" درسته، ما رو هم به شک انداختید رفتیم سرچ کردیم :

https://www.howtopronounce.com/foxconn/

دیدگاه خود را بنویسید